Du kan jobbe med dette

I Bravida har vi flere ulike roller, som fagperson, ingeniør, spesialist, leder – eller helt ny i vår bransje. Sammen har vi mulighet til å takle store og spennende oppdrag.

Erfaren fagperson

I Bravida er vi fagfolk som gjør jobben skikkelig. Vi er et team som holder det vi lover, verdsetter kvalitet og jobber for å overgå kundens forventninger.

Vi styrker våre medarbeidere til å oppnå eksepsjonelle resultater i et støttende og velorganisert arbeidsmiljø. Vi tror på ærlighet og integritet, og dette engasjementet er kjernen i alt vi gjør. Vi samarbeider effektivt for å sikre at våre kunder blir fornøyde hver dag.

Høres dette ut som deg? Utforsk våre karrieremuligheter innen elektro, rør, ventilasjon, automasjon og mye mer!

En montör hos Bravida gör svetsarbeten

Ingeniør eller spesialist

Vil du alltid bli litt bedre? Blir du energisk av variasjon og høyt tempo i et hyggelig miljø? Da kan Bravida være den rette arbeidsgiveren for deg.

For å opprettholde vår posisjon som en av de ledende aktørene i bransjen, må vi i Bravida jobbe smart. Vår sterke drivkraft for å stadig forbedre oss gjennomsyrer arbeidet vårt – hver dag. Som ingeniør eller spesialist hos oss får du frihet under ansvar til å overgå kundenes forventninger gjennom din kunnskap, handlekraft og interesse.

Her kan du jobbe i våre avdelinger innen installasjon eller service som serviceleder, prosjektleder, kontraktsingeniør, servicekoordinator, kalkulator eller administrator.

Ledige stillinger

En tekniker inom säkerhet hos Bravida

Ledere

Bravida ønsker å være den beste arbeidsgiveren i bransjen.

Derfor trenger vi deg som liker å lede mennesker, bygge høypresterende team og drive kontinuerlig forbedring. Hos oss kan du jobbe som leder både innenfor vår kjernevirksomhet og innenfor våre stabsfunksjoner. Finn din rolle og bli med oss å forme fremtiden.