Trondheim.png

Orkdal.png

Stjørdal.png

Elektriker på Fosen

Velkommen til din lokale elektriker på Fosen. Vi har stor kapasitet og bred erfaring innen prosjekt og serviceoppdrag. Vårt mål er alltid å levere topp kvalitet og god service. Uansett om du skal montere en stikkontakt, eller planlegging og utførelse av alt innen elektro for et stort offentlig prosjekt. Du kan stole på oss!

Service i Bravida

En avtale med Bravida gjør hverdagen enklere for deg som eier, forvalter eller er bruker av en eiendom. Gjennom regelmessig tilsyn og vedlikehold kan Bravida hjelpe til med å redusere løpende driftskostnader og samtidig øke driftssikkerheten.

Noen typiske eksempler på serviceoppdrag er kontroll av elektriske anlegg, elbillading, solcelleinstallasjoner, utskifting av konvensjonelle lyskilder og energioptimalisering.

Ved å inngå avtale med Bravida får dere:

  • Bred og høy kompetanse.
  • Kvalitet i leveranse gjennom struktur og effektive verktøy.
  • Serviceinnstilte og kunnskapsrike servicemontører og -teknikere.
  • Trygghet gjennom å benytte en stor og etablert aktør.
  • En lokal leverandør med det store selskapets ressurser.

Solcelleanlegg

Reduser karbonavtrykket, spar penger og bli bærekraftig. Dra nytte av solenergien og reduser strømkostnadene. Vi hjelper deg med å utarbeide helhetlige solcelleløsninger, og tilpasser hver installasjon etter dine ønsker.

Elbillading

Hos Bravida tilbyr vi befaring, rådgivning, prosjektering og montering av større ladeanlegg for elbil i Trondheim. Vi fører et bredt spekter av elbilladere slik at deres næringseiendom, borettslag eller sameie får den optimale løsningen tilpasset deres behov. Vi leverer både ladestasjoner for private- og nyttekjøretøy (AC- og DC-ladere)

LED-lysrør

Reduser driftskostnadene ved å bytte til LED-lysrør samtidig som du reduseres bedriftens CO2-utslipp. Rørene bruker omkring 60 % mindre elektrisitet enn tradisjonelle kvikksølvlysrør og bidrar slik til reduserte utslipp. For store bedrifter kan innsparingene på CO2 være markante og slå positivt ut i bedriftens klimaregnskap.

Bravida utfører alle elektriske installasjoner i boliger og hytter

Kontakt oss for befaring, gode råd og et uforpliktende tilbud.

Administrasjon

Anders Øvregaard Serviceleder

Kontakt oss

Ved å oppgi min kontaktinformasjon samtykker jeg til at Bravida lagrer og håndterer mine personopplysninger.* Se personvernerklæring her.