Oslo Elektro Rammeavtaler

Når du ønsker forutsigbarhet, høy standard og en problemfri hverdag.

Når ditt bygg er ferdig installert, begynner den virkelige jobben, nemlig å ivareta en lang og sikker drift av ditt anlegg. Dette arbeidet skal optimalisere balansen mellom vedlikeholdskostnad og ønsket levetid på installasjonen innenfor trygge og sikre rammer. Her er det viktig å finne en partner som kjenner dagens teknologi og løsninger godt, samtidig som man også er fremtidsrettet og kan planlegge løsninger for fremtiden. 

Bravida er den partneren!

Komplekse bygg
For det er nettopp kompleksiteten rundt drift og vedlikehold vi fokuserer på. Vi stiller med kunnskapsrikt personell som setter seg godt inn i ditt bygg. På denne måten finner vi ditt behov i samråd med deg og kan legge opp til vedlikeholdsplaner som passer perfekt til nettopp deg og din bedrifts behov. 

Med miljøet i fokus
Når man ønsker å være fremtidsrettet slik som vi gjør, er miljø en selvfølge. Det er derfor vi er stolte av å ta steget videre mot fremtiden med vår satsning i sentrumskjernen. Vi vil tilby miljøvennlig drift ved bruk av lastesykler, sparkesykler og andre grønne fremkomstmidler. Dette sikrer oss hurtig respons til alle steder i sentrumskjernen, uten å tenke på kø og andre hindringer i trafikken.

Kjenn din vedlikeholdspartner
Vi er stolte av vårt nære forhold til kunden. Dette gjør at vi kan gi tett oppfølging, at kunden og serviceleder alltid er oppdatert på hva som skjer og at man sammen finner gode løsninger. Du vil få din dedikerte serviceleder og denne personen vil også kunne være din kontaktperson mot andre fagfelt Bravida tilbyr gjennom hele driftsprosessen. 

Noen nøkkelpunkter: 

  • Ved å skape god kunnskap om anleggene og byggene tilpasser vi serviceavtaler og planlagt utskifting av belysning, undertavler, hovedtavler, hovedbrytere og nettinstallasjoner.
  • Ved å gjennomgå en risikovurdering ser vi på avbruddfrie installasjoner og tilkoblinger av UPS-er og aggregater som gir en sikker og avbruddsfri drift.
  • Ved å sette inn styringer kan anleggene overvåkes trådløst fra ekstern PC eller håndholdt mobil/nettbrett.
  • Vi vurderer om det er bra for din drift å sette inn bevegelsesdetektorer, helt fra den enkleste typen til avanserte programmérbare løsninger for styring av lys og elektrisk oppvarming.
  • Vi har gode kunnskaper om dine møterom og moderne AV-utstyr med kamera og riktige skjermer.
  • Vi samarbeider med entreprenører og kan få engasjert snekkere som gjennomfører dine tilpasninger.
  • Før tordenværsesongen setter inn ser vi på ditt vern. Vi kontrollerer, utbedrer eller monterer nytt slik at din eller din leietakers drift gjennomføres uten avbrudd.
  • Vi arbeider mot å være din pålitelige, kompetente partner som alltid gjør en god jobb, leverer i tide, reduserer uventet service, gir tilsyn, er proaktiv og positiv. Ditt team på ditt senter.

Vi leverer en fullstendig rammeavtale med forutsigbare priser på alle fag.

sidsel svarthvitt.JPG
Sidsel Thompson 
Avdelingssjef, Bravida Norge avd. Oslo Elektro Rammeavtaler