Møt Eli, William og Sören - engasjerte deltakere i årets Young Advisory Board

Bravida tar et stort skritt fremover ved å etablere Young Advisory Board (YAB), der unge medarbeidere fra hele Norden samles for å bidra til selskapets fremtid. Ved å ta imot nye perspektiver og ideer, skaper Bravida en plattform for innovasjon og kreativitet.

Hvordan reagerte deltakerne fra årets YAB på initiativet?

Nyhet

«Unge forventer mer i dag enn for ti år siden»

Eli Seglem, 26 år
Prosjektleder, Norge

Hva synes du om at Bravida lanserer initiativet med YAB?
– Mange unge jobber i Bravida i noen år før de flytter til andre bedrifter. Jeg tror dette er noe Bravida må jobbe med for å beholde unge talenter i bransjen.

Hva ønsker du å bidra med til YAB?
– Jeg håper jeg kan gi noen innblikk i hva Bravida bør fokusere på. Jeg tror det er viktig å holde folk fornøyde, og jeg håper jeg kan bidra til det eller komme opp med konkrete løsninger.

Hva tar du med deg fra denne dagen?
– Det er viktig å møte like, unge kolleger som har ulike perspektiver. Det er interessant å høre hva som skjer rundt selskapet, og det er interessant å snakke om bærekraft.

Hvordan kan Bravida bli en attraktiv arbeidsplass for unge?
– Unge forventer mer enn de gjorde for ti år siden. Vi har sosiale medier, LinkedIn og mange kanaler hvor du får innspill på hvordan andre selskaper gjør det. De forventer at deres selskap skal være best. I tillegg tror jeg vi må jobbe med det sosiale. Unge mennesker har mer tid og ønsker å være mer sosiale i sitt arbeid.

 

«Vi har samme visjon i alle fire land»

Sören Johansen, 27 år
Elektriker, Danmark

Hva synes du om at Bravida lanserer initiativet med YAB?
– Det tror jeg er en god idé. I denne bransjen er det en kultur som er vanskelig å bli kvitt. Og det er de unge som kan endre kulturen. Så jeg tror det er en god idé å høre ungdommens visjoner og tanker.

Hva ønsker du å bidra med i YAB?
– Jeg er fagarbeider, og prosjektlederen min og jeg jobber i et team med tre andre. Jeg tror jeg kan gi mine visjoner og tanker om endringene til Bravida.

Hva tar du med deg fra denne dagen?
– Jeg har lært hvordan ting fungerer i Finland, Sverige og Norge. Jeg trodde det var veldig annerledes måte å jobbe på, men den er egentlig ganske lik. Jeg synes det var flott å være sammen med andre unge medarbeidere og få høre på hva de har å si. Vi har samme visjon og vi ser de samme problemene, men vi kommer med forskjellige ideer og løsninger for problemene.

Hvordan kan Bravida bli en attraktiv arbeidsplass for unge?
– Det må bli mer synlig for ungdom på skolen og i samfunnet. Jeg synes det er synd at mange privatpersoner eller forbrukere ikke vet hva Bravida er. Første gang jeg fikk jobb, spurte vennene mine hva Bravida er. Jeg synes det burde vært mer markedsføring for å synliggjøre Bravida.

 

«Det er bra at Bravida satser på unge»

William Meijer, 25 år
Prosjektleder, Sverige

Hva tenker du om at Bravida tar dette initiativet?
– Jeg synes det er et flott initiativ. At de satser på unge mennesker og gir dem muligheten til å bli ledende på sine respektive felt. Så jeg synes det er et fantastisk initiativ.

Hva ønsker du å bidra med i løpet av disse dagene?
– Ideer og generelle meninger. Siden jeg begynte i Bravida har det vært mye fokus på dette tiltaket og på forretningsplanen.

Hva tar du med deg fra disse dagene?
– Det har vært mange interessante ideer fra mange forskjellige retninger. I tillegg var det gøy å møte folk fra hele Norden.

Hvordan kan Bravida bli en mer attraktiv arbeidsgiver for unge?
– Jeg synes Bravida bør markedsføre seg mer eksternt. Jeg kommer fra rørbransjen, så jeg kjente Bravida fra før. Hvis du spør folk som jobber i andre bransjer, vet de ikke hva Bravida er.


Er du nysgjerrig og vil vite mer om Young Advisory Board?

 

Les mer her: