Bravida Norge fornyer samarbeidsavtalen med skiskytter Tiril Eckhoff for to nye år – felles ambisjon om å skape store resultater!

Bravida Norge har siden 2014 samarbeidet med den sprudlende norske skiskytteren Tiril Eckhoff, som har vunnet flere gull i både OL og VM. Nå fornyes avtalen, som er viktig for Tirils ambisjon om å bli best på skiskytterarenaen og for Bravida i arbeidet med å skape det beste laget.

Pressemelding

– Kontinuitet er viktig for å nå langsiktige mål, og dette er grunnen til at vi har fornyet samarbeidsavtalen med Tiril for to nye år, annonserer en fornøyd administrerende direktør i Bravida Norge, Tore Bakke. – Til tross for tiden vi er inne i, senker vi hverken ambisjons- eller aktivitetsnivået. Bravida skal opp og fram, og i likhet med Tiril ønsker vi å gjøre hverandre gode og spille på lag med de beste.


Tiril Eckhoff og Tore Bakke med fornyet samarbeidsavtale. Foto: Bravida Norge

Gjennom samarbeidet med Bravida har Tiril blant annet vært med en dag på jobb som servicemontør, hun har bidratt med treningsfilmer både i HMS-uka og gjennom året, hun har deltatt på Bravidas lag i Holmenkollstafetten i mange år, samt flere andre sportslige aktiviteter, som lokale mosjonsløp sammen med lokale Bravida-avdelinger. Hun er også ambassadør for sykefraværsprosjektet «God bedring». Bravidas medarbeidere har også vært med som publikummere og heiagjeng på flere av Tirils skiskytterstevner i Norge, og det har blitt arrangert felles spinning- og løpetreninger. I Bravida ønsker vi å fremheve gode prestasjoner, derfor er Tiril fast prisutdeler når årlige priser skal deles ut.

– Både Tiril og Bravida har som ambisjon å være best i sitt marked. Bravida er allerede Nordens ledende service- og installasjonsbedrift, og den norske virksomheten ønsker også å være kundenes førstevalg og den mest attraktive arbeidsgiveren på elektro, rør og ventilasjon som tiltrekker de beste. Tiril ønsker å være den beste kvinnelige skiskytteren i verden. Disse ambisjonene gjør at det er mange sammenfallende karakteristikker i samarbeidet mellom Tiril og Bravida, sier Tore videre.Det tydeligste er nok viktigheten av personlig og faglig utvikling samt det å holde seg frisk og unngå skader. Både for Bravida og Tiril blir konsekvensene av skader alvorlig, så vel fysiske som psykiske, og kontinuerlig utvikling og forbedring er viktig for å nå målene som henger høyt. Tore har gjennom samarbeidet med Tiril funnet en felles treningsinteresse, og på ski, rulleski og til fots i marka og diskuterer de både sportslige og faglige resultater.


Tiril Eckhoff og Tore Bakke på treningstur i Holmenkollen. Foto: Bravida Norge

– For meg er samarbeidet med Bravida lærerikt. Jeg synes det er veldig spennende å se hvordan Bravida jobber i prosjekt. Det viktigste jeg har lært av Bravida er betydningen av god ledelse og et godt samarbeid. Bravidas vilje til å satse, utvikle medarbeidere og være nytenkende inspirer meg på min arena. Jeg drar paralleller til min hverdag som toppidrettsutøver, hvor vi jobber på lag, lærer av hverandre slik at vi alle blir bedre. Det at Bravida har satset på meg siden 2014, har gitt meg trygghet med min uforutsigbare jobb som toppidrettsutøver. Både Bravida og Tore har derfor vært en viktig støtte for meg i lang tid, vi har stått sammen i dette og det skal vi fortsette med, forteller Tiril.