Bravida Norge har signert selskapets største sikkerhetskontrakt noensinne | Skal levere alle sikkerhetstekniske fag til nytt sykehus i Drammen | Kontraktsverdi på over 130 millioner kroner eks mva

Bravida signerte tirsdag 7. juli 2020 kontrakten med Helse Sør-Øst RHF for sikkerhetsleveranser til nytt sykehus i Drammen. Leveransen inneholder system for adgangskontroll samt øvrige systemer og tjenester for alarm og overvåkning i forbindelse med brann og tyveri. Leveransen inneholder også installasjon og tjenester knyttet til lås og beslag. 

Pressemelding

Det nye sykehuset i Drammen vil bli lokalsykehus for kommunene Lier, Drammen, Nedre Eiker, Røyken, Hurum, Sande og Svelvik og områdesykehus for hele Vestre Viken. Sykehuset bli beliggende på Brakerøya industriområde og skal etableres som en erstatning for dagens sykehus i Drammen, samt tjenestetilbud innen rus og psykisk helsevern som erstatning for dagens aktivitet på Blakstad psykiatriske sykehus. Sykehuset er planlagt å være i full drift sommeren 2025. 

- Bravida Norge ser frem til å levere Sikkerhetsleveransen til nytt sykehus i Drammen. Vi har gjennom de siste årene jobbet målrettet for å nettopp vinne denne kontrakten og vi innehar den riktige kompetansen og bemanningen som skal til for å ivareta Sykehusbygg sine forventninger. Bravidas avdelinger i Drammen, Asker, Fredrikstad og Oslo vil sammen utføre dette oppdraget hovedsakelig med bruk av egne ressurser, unntaket gjelder lås og beslag hvor også samarbeidspartner vil bli benyttet. Det at vi benytter våre egne ansatte betyr mye for videreutviklingen av kompetansen i avdelingenes sikkerhetsmiljøer sier Øyvind Hagen, Regiondirektør i Bravida Norge

- Vi vil berømme prosjekt nytt sykehus i Drammen for en god og ryddig prosess som gjennom flere dialogmøter førte frem til en endelig avtale som vi skal innfri på helt fram til ferdigstillelse. Bravida Norge har gjennom de siste årene levert tekniske anlegg på bla Østfoldsykehuset og A-fløya i Tromsø. Vi er også godt i gang med sykehusprosjektet i Tønsberg og er i startfase både på sykehuset i Molde, Stavanger sykehus og storbylegevakta i Oslo. Å vinne denne kontrakten sammenfaller godt med vår strategiske satsning innenfor dette segmentet, og jeg er meget stolt over det teamet hos oss som har deltatt i prosessen fortsetter Hagen. 
 

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Tore Bakke, administrerende direktør, Bravida Norge AS
Mobil: +47 909 41 607
E-post: tore.bakke@bravida.no