Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen for deg som besøkende. Mer informasjon

Bedriftskunder

Du trenger bare en leverandør. Bravida utfører både små og store prosjekter, og hjelper til med drift og vedlikehold av dine tekniske installasjoner.

Våre teknikkområder

Vi tilbyr tjenester innen elektro, rør og ventilasjon, og
spesialområdene: brann og sikkerhet, sprinkleranlegg, kjøling, elkraft og teknisk bygningsdrift.

Elektro

Smarte løsninger som øker driftssikkerheten

Rør

Smarte løsninger som alltid fungerer

Ventilasjon

Når luften er bra, har også vi det bra

Prosjekt

Vi utfører både store og små prosjekter, og alle former for ombygging av løsninger for elektro, rør og ventilasjon.

Service

Vi hjelper til med drift, vedlikehold og reparasjoner av dine tekniske installasjoner innen elektro, rør og ventilasjon, og har utviklet servicekonseptet ServiPro der vi har satt planlagt vedlikehold i system.

 

Energioptimalisering

Vi kan hjelpe deg med å optimalisere energibruken på din eiendom. Ved å gjøre en energioptimalisering kan man med ganske enkle midler effektivisere energibruken i bygningen – og samtidig øke levetiden til installasjonene.

Samordnede installasjoner

Vi i Bravida ser på de tekniske installasjonene i en bygning som en enhet, men med forskjellige funksjoner. Gjennom samordning i prosjekt kan vi ta ansvar for at alle installasjonene utføres på en strukturert måte. Under gjennomføringen trenger bestilleren bare å ha kontakt med en prosjektleder. 

Kontakt oss

Kontakte en av våre avdelinger direkte her

Finn ditt lokale Bravida-kontor

Nyheter

Vis alle

Bravida Norge tar inn 140 nye lærlinger i 2021

Lærlinger og lærlinginntak er høyaktuelt i Norge og så mange som 21 600 elever i hele landet har søkt om læreplass i 2021. Bravida Norge har et mål om å ta inn hele 140 lærlinger i år. 

Satsing på «Vi som bygger sykehus» – internt nettverk for kompetanseheving og erfaringsutveksling

Vår lange erfaring med store og komplekse prosjekter innenfor sykehusbygging har gitt Bravidas medarbeidere unik kompetanse og erfaring. Nå har vi opprettet et eget nettverk for å dele denne...

Ny stor sykehuskontrakt i Førde

Bravida Norge har kontrakten for elektroarbeidene til det nye Livabygget ved Sykehuset i Førde med oppdragsgiver Veidekke.

Kvartalsrapport januar–mars 2021 | Forbedret EBITA-margin og økende ordrereserve

Bravidas første kvartalsrapport for 2021 ble offentliggjort i dag 26. april. Konsernsjef Mattias Johansson forteller om en forbedret ordreinngang, økende ordrereserve og en EBITA-margin som økte...