Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen for deg som besøkende. Mer informasjon

Bærekraft - Vi vil bidra til et levende samfunn

Bærekraft er viktig for Bravida. Vi har 65 000 kunder, og hver dag hjelper vi dem med å bidra til et bærekraftig samfunn.

Men bærekraftspørsmålet er større enn energi, miljø og tjenestene vi leverer. Vi vil se på vår egen rolle i samfunnet og hvordan vi kan samarbeide med andre aktører for å bidra til en positiv utvikling.

Bærekraftarbeid i flere dimensjoner

Bravidas prioriterte bærekraftsmål gjelder bærekraftig bruk av ressurser, godt arbeidsmiljø og god forretningsetikk. Miljømessige, økonomiske og sosiale faktorer er en del av Bravidas virksomhet og inngår i alle deler av vår daglige virksomhet.

I vår årsrapport tydeliggjør vi vårt ansvar, våre styrker og våre utviklingsområder fra et bærekraftsperspektiv. Vi tar utgangspunkt i FNs Global Compact og beskriver hvordan vi jobber med bærekraftsspørsmål.

 

 

Nyheter

Vis alle

Kvartalsrapport april–juni 2021 | Gjenoppbygging i servicevirksomheten ga vekst i kvartalet

Bravidas andre kvartalsrapport for 2021 ble offentliggjort i dag 16. juli. Konsernsjef Mattias Johansson forteller om økt ordreinngang på 12 prosent, drevet av god etterspørsel etter service som...

Prosjekt Føniks inn for landing

Fredag 11. juni ble det avholdt ferdigbefaring og overtakelsesforretning mellom byggherre NHP Eiendom og totalentreprenør Bravida på de tekniske anleggene i Norsk Kyllings nye fabrikkanlegg i...

Bravida Norge tar inn 140 nye lærlinger i 2021

Lærlinger og lærlinginntak er høyaktuelt i Norge og så mange som 21 600 elever i hele landet har søkt om læreplass i 2021. Bravida Norge har et mål om å ta inn hele 140 lærlinger i år. 

Satsing på «Vi som bygger sykehus» – internt nettverk for kompetanseheving og erfaringsutveksling

Vår lange erfaring med store og komplekse prosjekter innenfor sykehusbygging har gitt Bravidas medarbeidere unik kompetanse og erfaring. Nå har vi opprettet et eget nettverk for å dele denne...