Å være bygningsansvarlig har aldri vært enklere

Med Bravida på laget kan du fokusere på det du kan best. Resten tar vi oss av.

Alle som eier eller forvalter en bygningsmasse vet at det er mye å holde styr på.

En ting er at bygget må dekke beboernes behov så effektivt som mulig. I tillegg må du som bygningsansvarlig sørge for at bygget og dets installasjoner til enhver tid er i henhold til gjeldende regelverk.

– Det er ingen tvil om at det mye å sette seg inn i, og vi ser jo at kundene er glade for at vi gjør jobben for dem. Det handler rett og slett om at vi har spesialisert oss på det mange synes er litt vanskelig, og derfor blir glade for å slippe, sier Øystein Svendsen, salgssjef i Bravida.

NORDIN-20210910-_EMI7010-Edit-print_2.jpg

Norgesmestere på bygningsservice

– De fleste vet at Bravida kan hjelpe kunden med reparasjoner innen elektro, rør og ventilasjon. Det som virkelig gjør at vi skiller oss ut er at vi har satt planlagt vedlikehold i system, slik at alle som eier eller forvalter en bygningsmasse får en enklere hverdag, sier Svendsen.

 

– Når du har kontroll på bygningens elektriske anlegg, vet når varmeanlegget bør skiftes eller med hvilke intervaller ventilasjonsanlegget må vedlikeholdes oppnår du to ting: Du kan være trygg på bygningens driftssikkerhet, og du slipper å bekymre deg for tikkende bomber som følge av slurv i vedlikeholdet.

– Det er heldigvis få som slurver bevisst. Problemet er nok heller at ikke alle vet hvor komplisert det kan være å holde en bygningsmasse i orden over tid. Her trengs det altså kompetanse, og da som oftest fra flere fagområder, sier Svendsen.

Lyst til å spare energi og penger? Slik analyserer Bravida bygningens energiforbruk

Norges største fagmiljø innen tekniske installasjoner!

Bravida har lenge vært Norges største aktør innen elektroinstallasjon. Etter at Oras ble fusjonert inn i selskapet er vi også størst innen rørinstallasjon og blant de aller største innen ventilasjon. Det vil du som kunde dra nytte av.

 

– Med over 3 000 medarbeidere fordelt på over 60 avdelinger i Norge er Bravida en av landets desidert største aktører innen tekniske installasjoner. Det gir oss et fantastisk fagmiljø proppet med kompetanse som kommer kundene til gode, sier Svendsen.