GreenHub – med miljø i fokus

Vi lanserer GreenHub, miljøvennlige servicetjenester midt i sentrumskjernen av Oslo! Med GreenHub legger vi til rette for å gi våre kunder i sentrum av Oslo alle tekniske tjenester levert på en tverrfaglig, bærekraftig og miljøvennlig måte. I tillegg til miljøeffekten får kundene våre raskere responstid og bistand fra et tverrfaglig team.

Vi i Bravida Norge har lenge jobbet for å være ledende i arbeidet for en bærekraftig og miljøvennlig bygge- og anleggsnæring. I tråd med dette lanserer vi nå vår nye GreenHub, midt i hjertet av Oslo. 


FNs bærekraftsmål inkluderer blant annet å kutte ned på utslipp og et stødig grep på dette feltet må gjøres om vi sammen skal nå målet frem mot 2030.

Vi satser derfor på utslippsbesparende tiltak og bidrar til dette målet ved å tilby utslippsfrie, konkurransedyktige leveranser i nærhet til våre kunder.

Ved vår lokasjon vil de ansatte blant annet benytte elektriske lastesykler som fremkomstmiddel imellom oppdrag og varer leveres på plassen med elektriske kjøretøy. Dette sparer sentrumssonen for både trafikk og parkeringsplasser og vi bytter også ut tiden vi benytter i kø og kjøring til og fra grossist med tid ute hos kunde. 

I vår GreenHub vil det sitte kompetanserike ledere innenfor alle våre tekniske fagfelt. Dette forkorter distansen fra møter med personlig oppmøte og bidrar til høyere effektivitet og rask oppfølging av saker i bykjernen. 

Vår Oslo-avdeling legger til rette for å være din totalleverandør innenfor tekniske installasjoner. Vi tilbyr tjenester innenfor nyinstallasjon, service og vedlikehold i disse teknikkområdene: 

 • elektro
 • rør 
 • ventilasjon

samt innen våre spesialområder: 

 • brann- og innbruddsalarm
 • adgangskontroll
 • lås og beslag
 • kameraanlegg/-overvåkning
 • teknisk bygningsdrift
 • energirådgivning
 • tele/data
 • fiberanlegg
 • sprinkler
 • varme og kjøling
 • medisinske gasser
 • nødlys
 • talevarsling

Greenhub bilder-21.jpg

Vi tilbyr godt kvalifiserte ansatte med spiss- og spesialkompetanse innen sitt fagfelt og alle som jobber hos oss må ha de personlige egenskapene som er nødvendig for å jobbe med service. 

Vi jobber kontinuerlig med kompetanseutvikling og det gjør vi gjennom å investere i våre ansatte med kurs, etterutdanning og muligheten til å bygge erfaring.

Vi vil gjennom vår nye GreenHub strebe etter å bidra til at ditt bygg får moderne, miljøvennlige og bærekraftige løsninger med rask responstid.

På denne siden presenterer vi vår virksomhet. Vi håper møtet med oss her vil motivere deg til å ta kontakt med oss neste gang du søker en leverandør av tekniske løsninger. Dag Vidar Kvernbråten
Regiondirektør
Region Oslo Service
Bravida Norge


Klikk her for å lese vår

brosjyre om GreenHub
Klikk her for å lese mer

om Bravidas servicetilbud


Bravida lanserer GreenHub


– Siden tid er penger måtte vi tenke nytt. Nå er det både smart og lønnsomt å velge miljøvennlig, sier Dag Vidar Kvernbråten, regiondirektør Oslo Service.

Les mer her.

Oslo Elektroservice

Det klare førstevalget for du skal ha en livstidslang og energiriktig elektroinstallasjon til enhver tid.

Oslo Telematikk

Når kravet er å være på nett til enhver tid, må gode og sikre løsninger være på plass.


Vil du kontakte GreenHub?

Fyll ut dette skjemaet for å komme i kontakt med våre GreenHub-medarbeidere. 

Merk: Alle felter med (*) må fylles ut.

Ved å oppgi min kontaktinformasjon samtykker jeg til at Bravida lagrer og håndterer mine personopplysninger. Se personvernerklæring her.
Jeg samtykker til at Bravida kan håndtere mine personopplysninger.*
Det oppstod en feil under henting av captcha-bilde

 


Bravida Norge har lenge vært en pådriver for en bærekraftig og miljøvennlig bygge- og anleggsnæring, og med GreenHub pusher de grensene ytterligere. 

Fra GreenHub midt i Oslo sentrum leverer vi servicetjenester og mindre prosjekter fra alle tekniske disipliner på en tverrfaglig, bærekraftig og miljøvennlig måte. 

Alle som jobber i GreenHub vil bruke elektriske sparkesykler eller lastesykler. Slik reduserer de både oppdragstid og utslipp. 

Åpnet: Fredag 9. oktober 2020

Adresse: Rådhusgaten 23, 0158 Oslo