Elbillader til borettslag og sameie

Hos Bravida tilbyr vi befaring, rådgivning, prosjektering og montering av større ladeanlegg for elbil. Vi fører et bredt spekter av elbilladere slik at deres borettslag eller sameie får den optimale løsningen tilpasset deres behov.

På større ladeanlegg anbefaler vi bruk av smarte ladere. Dette gjør at du som kunde får full kontroll på effektforbruket, og enkelt kan gjøre avregninger på forbrukernivå. Våre samarbeidspartnere tar seg av administrasjon og fakturering slik at dere får en problemfri elbil-hverdag.

Privatkunde? Les mer om elbilladingtjenestene våre her.

Service i alle ledd

Med Bravida på laget kan du være trygg på at du får det beste ladeanlegget. Vi har så langt montert over 5000 ladeplasser rundt i Norge, og har et eget team som spesialiserer seg på elbillading.

Bravida på laget

Trenger du hjelp i prosjekteringsfasen tilbyr vi gratis veiledning, og vi stiller gjerne opp på generalforsamlinger eller årsmøter. Her kan vi presentere ulike løsninger og forklare hvordan de ulike ladeanleggene fungerer. 

Elbillader til borettslag eller sameie? 

Med oss kan du være trygg på at du får det beste ladeanlegget. Vi har så langt montert over 50 000 ladeplasser rundt i Norge, og har et eget team som spesialiserer seg på elbillading.

Fyll inn vår priskalkulator her. 

 

 

Kontakt oss

Har du spørsmål om elbilladere eller ønsker du et tilbud fra oss? Fyll ut skjemaet nedenfor, så vil en fra vår nærmeste avdeling kontakte deg. Du kan også kontakte en av våre avdelinger direkte her.

Takk for din interesse. Din lokale avdeling vil kontakte deg i løpet av kort tid.