UV-C: desinfeksjon med lys

UV-C-lys er en velprøvd og effektiv måte å desinfisere luft, rom, overflater og gjenstander på.

Trygghet ved hjelp av UV-C 

UV-C er en dokumentert og effektiv måte å beskytte oss mot skadelige mikroorganismer på. 

Bakterier og virus kan forårsake et bredt spekter av vanlige infeksjoner. De kan leve i luft, på overflater og gjenstander, og bli spredt av mennesker, selv etter normale rengjøringsrutiner. Det betyr at enhver smitte som blir etterlatt i luften vi puster inn og på overflatene vi tar på, kan ha mye å si for vår daglige helse. 

 

UV-C-desinfeksjon 

UV-C-belysning desinfiserer luft og overflater som inneholder bakterier og virus, og bidrar til å redusere smittespredning. Alle mikroorganismer som hittil er testet, reagerer positivt på UV-C-belysning.

IMG_1425.JPG

 

 

 

Vår samarbeidspartner – Signify

Med 35 års erfaring innen UV-C-belysning har Philips bygget opp sterk kompetanse på ulike bruksområder. Dette har ført til at de har utviklet et nytt utvalg av UV-C-desinfeksjonsarmaturer og –kamre, ideelle for bruk på kontorer, butikker, toaletter, i serveringsområder, på skoler – til og med på transportmidler som fly, busser og tog. 

Bravida er sertifiserte på UV-C

Direkte eksponering for UV-C er farlig for oss mennesker. Philips UV-C-desinfeksjonsarmaturer må bare selges gjennom kvalifiserte partnere, og må installeres av fagpersoner i henhold til strenge sikkerhetsforskrifter og juridiske krav. La våre sertifiserte medarbeidere hjelpe deg! 

Kontakt oss

Kontakt en av våre avdelinger direkte her