Kompetente sikkerhetseksperter

Drammen Fire & Security er en pålitelig leverandør av svakstrøms installasjoner innen brann og sikkerhet til næringslivet og offentlige kunder. Våre dyktige medarbeidere har omfattende kompetanse innen alle aspekter av sikkerhet og kan håndtere prosjekter i alle størrelser. Vi er stolte av å kunne fortelle at alle våre senior sikkerhets-teknikere er NS3960 / FG-750 sertifiserte for automatiske brannalarm –og talevarslingsanlegg

Brukervennlige sikkerhetsløsninger

Vi tilbyr fleksible og brukervennlige sikkerhetsløsninger som kan tilpasses alle typer virksomheter. Som en av hovedleverandørene til Nye Drammen Sykehus, har vi bred erfaring med prosjektering og installasjon av brannalarmsystemer, nødlys, innbruddsalarmer, adgangskontrollsystemer, ITV (kameraovervåkning), alarmsentraler og pasientsignaler.

Bravida hjälper kunder med anpassade säkerhetslösningar för fastigheter

Innen sikkerhet leverer vi

1

Brannalarm og talevarsling
Vi er sertifiserte for brannalarmsystemer og håndterer prosjektering, installasjon, kontroll og service i samsvar med gjellende regelverket.

2

Nødlys
Vi prosjekterer, installerer, utfører kontroll og service av nødlys i samsvar med relevante forskrifter.

3

Innbrudd / adgangskontroll
Vi håndterer sikkerhetsløsninger: alarm, adgangskontroll, overvåking, nøkkelferdige systemer til eksisterende og nye bygg

4

Kameraovervåkning
Vi leverer topp moderne kvalitetsløsninger innen ITV og skreddersyr den løsningen du trenger.

5

Lærlinger / Voksenopplæring
Vi tar ansvar for opplæring av nye talenter, og vi tar inn 6 lærlinger til vår avdeling høsten 2023

Alarmsender – Brann, heis og innbrudd

Med nedstengingen av 2G-nettet i 2024, er det behov for å bytte ut over 30.000 sendere. Vi utfører bytte av alarmsendere for overvåkning og overføring til brannvesen, vekterselskap og nøkkelpersonell (driftsledere / styreledere).

Kontrollveiledning av brannalarmanlegg

Kontrollveiledningen FG 790 stiller krav til utførelse og kompetanse for kontroll av automatisk brannalarmanlegg (ABA). Vi er oppdatert på kravene i henhold til uavhengig førstegangskontroll og kan håndtere kontrollene i samsvar med FG 790.

Referanser

Nok en signering til nytt sykehus i Drammen: Bravida skal levere gass- og trykkluftanlegg

Bravida skal levere gass- og trykkluftanlegg til det nye sykehuset. Avtalens verdi er ca. 104 millioner kroner inkludert mva.

Les mer her

Bravida Norge sammen med Veni og Intuy skal bidra i digitalisering av nasjonalt sykehusprosjekt i Drammen

I prosjektet, med et totalt areal på 122 000 m2 og funksjonsareal er på 51 145 m2, skal Bravida sammen med Veni og Intuy levere BIM-kiosker og provisorisk nettverk.

Les mer her.

Bravida Norge med stor kontrakt – skal levere alle elektriske installasjoner i sentralbygget til nytt sykehus i Drammen

Bravida Norge AS signerte 14. oktober kontrakten K4001 for leveranse av elektroarbeidene i sentralbygget til nytt sykehus i Drammen.

Les mer her.

 

Administrasjon

Magnus Drevander Avdelingsleder Bravida Fire & Security Drammen