Rørlegger

Alexander Schaanning - Oslo

Alexander, når begynte du i Bravida? 

Jeg har jobbet i Bravida siden januar 2001. Det var den samme dagen som Bravida fikk navnet Bravida. Jeg er en rørlegger som elsker jobben min, og har alltid følt meg hjemme her. Vi har et godt arbeidsmiljø som gjør at man gleder seg til neste arbeidsdag.

Hvordan vil du beskrive din arbeidshverdag?

Vi har varierte arbeidsoppgaver og vi har alle typer av rørjobber og spennende oppdrag, både på prosjekt og service. Mine arbeidsoppgaver er mange, og de varierer fra uke til uke. Enten om vi jobber med sprinkler, sanitær eller varme. Nå om dagen er jeg mye i bygg, både på rehabilitering der vi fjerner gamle rør og stammer og får opp nytt. Vi jobber også mye i team, så hos oss vil du bli en del av gjengen.

Hva er det morsomste med jobben?

Det har jeg tenkt på, og har litt vanskelig for å si nøyaktig hva som er det morsomste. For meg er det nettopp det å jobbe med rør som er det morsomste. Det er også lett å bli god i Bravida. Man får store muligheter hvis man gjør det bra, så man kan egentlig bli så god som vil og selv ønsker.

Hva mener du er viktigst for å trives?

Jeg mener at man skal gjøre jobben sin med stor glede og yrkesstolthet. Jeg ønsker å gi våre kunder et resultat de blir fornøyd med og jeg stolt av. Det igjen gir meg stolthet og glede og videre motivasjon.

Jeg syntes vi er en flott gjeng å samarbeide med, og jeg mener at man er heldig hvis man får seg jobb i Bravida.