Bravida er samarbeidspartner med WaterAid

Det er en menneskerett å ha tilgang til rent vann. I Norden er det en selvfølgelighet, men slik er det ikke over alt i verden i dag. Over 840 millioner mennesker har ikke tilgang til rent vann, og 2,6 milliarder mennesker mangler tilgang til toalett.

Bravida installerer livsviktige funksjoner rundt omkring i ulike bygg i Sverige, Norge, Danmark og Finland, og bidrar til at vi som lever her har rennende, rent vann på kjøkkenet og fungerende toalett på badet.

Men hva kan Bravida gjøre for å nå lenger ut og hjelpe de menneskene som i dag lever uten tilgang til rent vann, toaletter og andre livsviktige funksjoner?

Vi samarbeider med WaterAid

WaterAid er en global organisasjon som finnes i land der rent vann ikke er en selvfølgelighet og der mennesker tvinges til å gjøre sitt fornødne utendørs. Gjennom å støtte arbeidet de gjør, kan vi bidra til livsviktige funksjoner i samfunnet, også i land der vi ikke kan tilby tjenestene våre direkte.

WaterAid arbeider for at land med mangel på rent vann og toaletter skal få den grunnleggende støtten som trengs for å bygge fungerende samfunn der hele befolkningen kan leve verdige og trygge liv. Vann er en forutsetning for alt liv på jorden. Uten rent vann eller sanitet blir mennesker fanget i en ond sirkel av fattigdom og sykdom der millioner av barn bruker dyrebar tid til å samle skittent vann i stedet for å gå på skolen.

Alle bildene er tatt på Madagaskar av WaterAids fotograf Ernest Randriarimalala. På bildene ser vi Solo som danser, Raza som drikker vann, elever fra den katolske skolen i Ampahadimy Fokontany som vasker hendene sine og Volatiana og Solatiana som bærer en bøtte med vann.