Møt noen av oss

I Bravida har vi en rekke ulike stillinger, enten du er fagarbeider, spesialist eller leder. Her møter du noen av oss.

"Helt fra starten var Bravida veldig flink til å ta meg med på ulike prosjekter, befaringer og kundemøter. Jeg fikk konkrete ting å gjøre, og etter hvert fikk jeg gradvis mer ansvar."

Trainee

"Jeg har jobbet på en del ulike prosjekter med mange ulike kunder og kontrakter, blant annet ventilasjonsanlegg, varmeanlegg og romstyring."

Automasjonsingeniør

"Jeg er glad i å være fysisk aktiv og da passer denne jobben meg godt. Jeg liker spesielt godt å jobbe med sprinkler, det er nesten som å sette sammen lego-klosser, og det er gøy!"

Rørleggerlærling

"Jeg får muligheten til å lære og samarbeide med kolleger som har lang fartstid i arbeidslivet. De har gjort seg noen erfaringer som er gull verdt for meg, både faglig og som menneske."

Regional salgssjef

«Som prosjektleder er det viktig å bli kjent med hver enkelt i prosjektet, spørre, være interessert og nysgjerrig, bygge en relasjon.»

Prosjektleder

«Det er supert å jobbe her hvor samarbeidet mellom meg som økonom og prosjektledere og montører er så godt»

Avdelingsøkonom

"Jeg mener at man skal gjøre jobben sin med stor glede og yrkesstolthet. Jeg ønsker å gi våre kunder et resultat de blir fornøyd med, og jeg stolt av."

Rørlegger

"Inntrykket mitt var at Bravida var et bra sted å jobbe, med et bra arbeidsmiljø. For meg som lærling er det viktig å få god opplæring, og da er det viktig at arbeidsmiljøet er godt."

Lærling

"Medarbeiderne i Bravida skal ha en interessant og meningsfylt jobb som de gleder seg til å gå til hver dag."

Adm.dir

"Min viktigste oppgave er å få mine medarbeidere til å fungere godt, ved å gi tydelige mål og rammer, styrke kompetansen deres og sikre et godt arbeidsmiljø."

Avdelingssjef

"Etter at jeg kom til Bravida har jeg stortrivdes, og noe av det beste her er at ledelsen gir muligheter til de som viser at de ønsker å utvikle seg og lære noe nytt."

Bas